De lokale gids voor jóuw stad

Wil je een massage boeken in de omgeving van Nijmegen? Bekijk de diverse massages die er zijn en gun jezelf een moment van ontspanning!

Ben jij toe aan ontspanning? Of heb je rugklachten of ben je zwanger? Wacht niet langer en boek een massage! Geniet en kom tot rust. Je hebt keuze uit diverse massages. Ben je enthousiast, maar weet je nog niet welke massage het beste bij je past? Wij zetten ze op een rijtje voor je.

Thaise massage Bemmel en Nijmegen

Wanneer je lichamelijke of psychische klachten hebt, is een Thaise massage misschien wel iets voor jou. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor je weer energie krijgt! Heb je bijvoorbeeld hoofdpijn, stijve spieren of last van (chronische) vermoeidheid, dan kan een Thaise massage verlichting van de klachten bieden. Je kunt een Thaise massage boeken in Nijmegen centrum, Lent en Bemmel.

Wil je een Thaise massage in Nijmegen centrum nemen? Bij Siam Thaise Massage kun je een traditionele Thaise massage boeken.

Chinese massage Nijmegen

Wanneer je kiest voor een Chinese massage dan richt de masseur zich op specifieke drukpunten in je lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd, zodat jouw lichaam kan starten met een eigen helingsproces. Tijdens een Chinese wordt niet gewerkt met olie en je kunt je kleren gewoon aanhouden.

Enthousiast geworden? Je kunt een Chinese massage boeken in Nijmegen centrum, bijvoorbeeld bij LinSPA.

Ontspanningsmassage Nijmegen

Wanneer je kiest voor een ontspanningsmassage dan kies je voor de meest bekende massagevorm. Je brengt hiermee de geest en lichaam tot rust op een zachte en rustige manier. Wanneer je veel last hebt van stress dan is een ontspanningsmassage zeker een aanrader! Wil je een ontspanningsmassage in Nijmegen boeken? Kies bijvoorbeeld voor Beautysalon Ren.

Bindweefsel massage Nijmegen en Beuningen

Kies je voor een bindweefsel massage? Dan kies je voor een pittige behandeling. Het is wel een van de populairste behandelingen. Waarom? Een bindweefselmassage zorgt voor een verbetering van de huidconditie. Deze massage zorgt onder andere voor het verminderen van rimpels, littekens en kraaienpootjes en zorgt voor stimulering van de doorbloeding van de huid.

Een bindweefselmassage kun je onder andere in Nijmegen of Beuningen terecht bij Huidprofs

Voetmassage Nijmegen en Bemmel

Zijn je voeten toe aan ontspanning? Voelen ze moe aan? Kies voor een voetmassage! Het zorgt niet alleen voor ontspanning voor je voeten, maar er zitten ook diverse drukpunten. Deze drukpunten staan in verbinding met de rest van je lichaam. Dus ook als je hoofdpijn hebt, dan is een voetmassage ook zeker een aanrader!

Wil je een voetmassage boeken? Je kunt diverse voetmassages boeken in Nijmegen en Bemmel. Wil je graag een voetmassage In Bemmel? Kies dan bijvoorbeeld voor VitaRose.

Zwangerschapsmassage Nijmegen

Ben je zwanger? Dan is een zwangerschapsmassage misschien wel iets voor jou! Tijdens een zwangerschapsmassage masseert de masseur je minder stevig dan bij een andere type massage. De drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder worden hierbij ontweken.

Wil je in gemeente Nijmegen, in Lent, een zwangerschapsmassage boeken? Dat kan bij Massagepraktijk Lent

Baby massage Nijmegen

Slaapt je baby bijvoorbeeld niet goed of heeft hij/zij last van krampjes? Dan is een baby massage wellicht een oplossing. Tijdens een cursus voor een baby massage leer je hoe jij zelf je kindje een massage geeft. Niet alleen fijn voor de baby, maar ook goed voor jullie band!

Volg een cursus babymassage in gemeente Nijmegen, in Lent. Babyzorg Pippeloentje helpt jou om je baby een fijne massage te geven!

Volg een massage cursus in Nijmegen

Wil je liever zelf een fijne massage geven? Iedereen kan leren masseren! Volg een massage cursus in Nijmegen. Je kunt een massage cursus volgen met jouw partner of vriend/vriendin of in een groepje.

Boek jouw massage cursus in Nijmegen bij Massage Nijmegen.

Lees meer over Lokaal In

Informatie aanvragen