De lokale gids voor jóuw stad

Vind, maak kennis en laat je verrassen en inspireren door jouw favoriete lokale ondernemer. Vind de kapper die bij jou past en maak direct een afspraak!

Vind jouw kapper in Nijmegen

Ben je toe aan een knipbeurt, nieuw kapsel of wil je je haar laten verven? Of je nu een kapper zoekt in Nijmegen centrum, West of Bottendaal, er is altijd een kapper bij jou in de buurt!

 

Beste kapper in Nijmegen

Je wilt je natuurlijk geen zorgen hoeven maken over jouw kapsel. Dat snappen we! Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste kappers in Nijmegen, zodat je zeker weet dat jouw haar in goede handen is. In deze haarsalons staan de beste kappers van Nijmegen voor je klaar. Je kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende wensen; krullen, stijlen, verven, wassen of knippen.

Kapper in Nijmegen centrum

Op zoek naar een kapper Nijmegen centrum? In het centrum van Nijmegen vind je meer dan 20 haarsalons. Er zijn diverse Turkse kappers, krullenkappers en kappers waar je zonder afspraak terecht kunt.

COEF Conceptstore

In de gezellige van Welderenstraat vind je haarkapper en conceptstore COEF. Hier kun je naast een gestyled kapsel ook nog schoenen, sieraden en kleding kopen. COEF is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen. Zowel de dames als de heren kunnen er terecht. 

Je kunt op de site gemakkelijk een afspraak inplannen. Je vindt daar ook gelijk een overzicht van de prijzen.

BLEND

In de oudste winkelstraat van Nederland vind je deze zaak. Want BLEND is meer dan alleen een kapper. Natuurlijk kun je hier terecht voor een mooi, nieuw kapsel. Maar daar houd het niet op. Je kunt bijvoorbeeld ook je wenkbrauwen laten doen of mooie lingerie uitkiezen. En als je nog lifestyle accessoires zoekt, ben je bij BLEND aan het goede adres. BLEND maakt gebruik van natuurlijke materialen. Een afspraak inplannen kan eenvoudig via hun website.

Kappers voor Jou

Dit kapperscollectief vind je in het centrum van Nijmegen in de Hertogstraat. Deze kappers omarmen het concept ‘organische haarverzorging’. Ze maken gebruik van ecologische en milieuvriendelijke producten en dragen bij aan een duurzame toekomst. Op de website kies je jouw favoriete kapper en kun je hen een appje sturen om een afspraak in te plannen.


Plan jouw afspraak in

Kapper in Nijmegen zonder afspraak

Niks is zo fijn als je bij een kapper naar binnen kunt lopen zonder van te voren een afspraak te maken. Bij bovenstaande kappers kan dat! Let op: in deze coronatijd werken veel kappers tijdelijk met afspraak. Het is dus handig om van te voren te informeren welke maatregelen de kapper heeft getroffen.

Lees meer over Lokaal In

Informatie aanvragen