Wij helpen jou als lokale ondernemer in Nijmegen!

Wij zijn jouw lokale stadsgids in Nijmegen

Lokale ondernemers gunnen we het podium.  Deze ondernemers maken tenslotte de stad tot wat het is. De gezellige sfeer die ze bieden en de passie waarmee ze werken verdienen aandacht. We laten je kennismaken met, verrassen en inspireren door lokale ondernemers. Of het nou gaat om een dagje uit, lekker uiteten of afhalen, diverse winkels in Nijmegen die je echt niet mag missen… Je vindt het hier allemaal. Of je nou graag de stad ingaat of liever online shopt. Wij helpen je graag bij de keuze!

Mis je jouw favoriete lokale ondernemer op lokaalinnijmegen.nl? We geloven in samenwerking en vinden het alleen maar leuk als je jouw tips met ons deelt! Op deze manier kunnen we nog meer mensen inspireren en ze laten genieten van wat Nijmegen allemaal te bieden heeft.

Wie zijn wij?

Voor de ondernemers

We vertellen je graag iets meer over ons en onze visie…

Wij zijn Lotte, Herbert en Mariëlle, 3 bevriende collega’s. En wij helpen jou – als lokale ondernemer- met dit platform: Lokaal in. Ons idee is ontstaan tijdens de coronacrisis. We merkten dat veel lokale ondernemers het zwaar hadden en er allerlei initiatieven ontstonden. Wij willen graag helpen. We bedachten een plan: een lokaal platform waarin lokale ondernemers centraal staan. Of het nu gaat om een kleine boetiek, een restaurant, culturele instellingen of andere (lokale) ondernemingen: wij zijn er voor jou!

Waarom Lokaal in?

Het steunen van lokale ondernemers vinden we zelf belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer we onze tuin laten aanleggen, op zoek zijn naar een uniek cadeau of een gezellig avondje uit willen. Dit vind je natuurlijk ook bij een grotere onderneming, maar wij gunnen het jou; de lokale ondernemer. 
Bij jullie is het altijd gezellig en is de passie voelbaar voor jullie producten en diensten. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en er is tijd voor een praatje. Daarom willen we jullie een platform bieden. Een platform waar je jouw (unieke) producten en diensten onder de aandacht brengt bij je doelgroep. Zo ontstond Lokaal in. Er zijn genoeg lokale nieuwssites, een platform waarop lokale ondernemers kunnen laten zien wie ze zijn was er nog niet. Wij zorgen dat jouw onderneming een podium krijgt en goed vindbaar is voor jouw doelgroep! Hoe we dit doen? Lees hier meer over onze werkwijze.

Eerste stap: Nijmegen

We zijn gestart met Lokaal in Nijmegen. De oudste en één van de gezelligste steden van Nederland. In Nijmegen vind je veel lokale ondernemers. Bijvoorbeeld aan de Lange Hezelstraat, het Honigcomplex en de Van Welderenstraat.  

Lotte van Dorland

Herbert Veneberg

Mariëlle van Nieuwenhuizen

Lees meer over Lokaal In

Informatie aanvragen