De lokale gids voor jóuw stad

Maak kennis met jouw lokale ondernemer. Vind een dierenarts bij jou in de buurt! Zo support jij jouw locals!

Vind jouw dierenarts in Nijmegen

In Nijmegen vind je diverse dierenartsen verspreid over de stad. Zo is er altijd een dierenarts bij jou in de buurt. Bij deze dierenklinieken kun je terecht wanneer je vragen hebt over de gezondheid van jouw huisdier. Of wanneer je je zorgen maakt. Zij kunnen je advies geven of een zorgplan opstellen. Wij hebben hieronder de beste dierenartsen van Nijmegen op een rijtje gezet.

Sterkliniek dierenartsen Nijmegen

Deze dierenkliniek wordt door door hun klanten beoordeeld als zeer betrokken, kundig en betrouwbaar. Ilse en Rutger Reuring runnen deze dierenkliniek sinds 2008. Zij vinden het belangrijk om naast het behandelen van dieren, ook te kijken naar het voorkomen van ziektes. Je vindt deze dierenarts in Dukenburg, vlak naast het winkelcentrum. Deze kliniek werkt op afspraak en kun je gemakkelijk online inplannen.

Dierenkliniek Broerdijk

In Nijmegen Oost vind je deze dierenkliniek. Hun zorg richt zich op het behandelen van huisdieren en het voorkomen van ziektes en blessures. Je kunt hier onder andere terecht voor operaties van je huisdier, advies over verzorging en voeding en voor vaccinaties. Voor het maken van een afspraak kun je het beste bellen. Heb je een andere, minder urgente vraag? Vul dan het formulier in op hun website.

Dierenarts Bemmel

Woon je in Bemmel en ben je op zoek naar een dierenarts? In Bemmel heb je keuze uit diverse dierenartsen voor gezelschapsdieren. Bijvoorbeeld de Dierenkliniek Lingewaard. Een vast team van 6 dierenartsen staat voor je klaar om jouw huisdier met de juiste zorg te behandelen. Je vindt ze in het centrum van Bemmel, waar ze sinds 2015 een pand betrekken. Je kunt hier terecht voor verschillende disciplines en specialismen.

Dierenarts Lent

Op zoek naar een dierenarts in Lent? Een klein stukje verder – in Oosterhout- vind je dierenkliniek De Waalsprong. Kwaliteit, aandacht en zorg staan bij hen hoog in het vaandel. Je kunt hier onder andere terecht voor preventieve zorg, chirurgie en tandheelkunde. Deze dierenarts werkt op afspraak, zodat er lange wachttijden voorkomen worden. Je kunt de afspraak gemakkelijk online inplannen.

Wanneer contact opnemen met een dierenarts in Nijmegen?

Als je je zorgen maakt om de gezondheid van je huisdier, of wanneer je huisdier ineens erg ziek wordt, kun je contact opnemen met de dierenarts. Nagenoeg alle dierenartsen en -klinieken hebben een spoednummer. Dit nummer kun je na openingstijden, in het weekend of in noodgevallen bellen. Naast acute zorgvragen, zijn dierenartsen steeds meer gericht op het voorkomen van ziekten. Zij richten zich op preventieve zorg. Door deze preventieve gezondheidschecks en vaccinaties kunnen ziektes snel opgespoord en soms zelfs voorkomen worden

Lees meer over Lokaal In

Informatie aanvragen